Zašto odabrati mene?

Zašto odabrati mene?

Nakon gotovo 30 godina uspješnog rada u raznim tvrtkama u Njemačkoj i Hrvatskoj, odlučila sam se za rad iz svog doma i za svoj račun. Među mojim poslodavcima ističu se:

Školovala sam se u Njemačkoj gdje sam završila gimnaziju, nakon toga pohađala ekonomsku školu i stekla zvanje Industriekauffrau (industrijski komercijalist). Oduvijek mi je bila želja raditi sa ljudima. Nakon što sam se zaposlila u kadrovskom odjelu u velikom frizerskom lancu Essanelle Hair Group AG u Düsseldorfu, upisujem stručni studij i postižem zvanje Personalfachkauffrau (specijalist za HR i kadrovsku službu) kod IHK, Düsseldorf.

Nakon završetka stručnog studija preuzimam vođenje tima u tvrtki Essanelle Hair Group AG, a 2002. godine nakon preseljenja u Bavarsku preuzimam vođenje kadrovske službe i ljudskih potencijala u tvrtki Trenkwalder Personaldienste GmbH, Wolkersdorf. Godine 2005. preselila sam se iz Njemačke u Hrvatsku i 13 godina radila u grupaciji Erste Banke kao voditeljica odjela „Contract Management i Leasing operations“.

Nakon likvidacije društva zaposlila sam se u tvrtki Birotehnik kao komercijalistica zadužena za kupce na austrijskom i njemačkom tržištu.

Moje vještine su Vaš dobitak

  • vrlo sam odgovorna i savjesna osoba – kroz dugogodišnji rad u ljudskim resursima, a osobito na poslovima obračuna plaća, vrlo sam precizna, vremenski točna i organizirana u obavljanju svojih zadataka
  • imam iskustva rada u poduzećima svih veličina
  • radila sam u raznim branšama
  • fleksibilna i brzo učim nove sustave i programe
  • sve što radim, nastojim raditi uz poštivanje moralnih i etičkih zakonitosti
  • pozitivnog sam duha i rado prihvaćam stvari sa dozom humora.